• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

ANABOLİK ANDROJENİK STEROİDLER NELER İÇERİR?

ANABOLİK ANDROJENİK STEROİDLER NELER İÇERİR?

Anabolik androjenin adı, anabolik steroidin adı ile hemen hemen aynıdır. Tıbbi veya teknik tabirle buna androjenik denir. ASS'nin kısa bir adı var. Anabolik androjenik steroidler, vücutta bulunan sentetik testosteron devriyesinde bulunur. Androjenlerde karbon atomlarına sahiptir. Dolayısıyla steroid bir hormondur. Testosteron uyumlu bir maddedir. Steroid satın almadan önce bunu bilmeniz gerekir. O zaman teslimatta nakit ile bunun oldukça kolay olduğunu göreceksiniz.


AAS erkek vücudunda büyük gelişime neden olur. Bu, testosteron fenomenini doğrudan etkiler. Yeni kaslar oluşturur ve hızlı gelişimlerini destekler. Vücut gerektiği kadar gelişir. Kullanıcı bunu fark eder etmez, kullanmayı bırakmaz. Burası aynı zamanda en büyük insan sıkıntısının olduğu yerdir. Gelişimin kısa sürede gerçekleşmesi erkekleri hemen cezbeder.


Anabolik androjenik steroidler, birbirine kaynaşmış dört halkadan oluşur. Asetil-CoA, biyokimyasal bir moleküldür. Steroid içindeki yeri biyosentezdedir. Ve böylece olur. Steroidler sadece insanlarda değil, başka yerlerde de bulunmuştur. Mantarlar, hayvanlar ve bitkilerde birden fazla steroid türü tanımlanmış ve tanımlanmıştır. Canlılar için daha etkili olan steroidlerin en önemli işlevi hormonlardır.


VÜCUT ÜZERİNDEKİ ANABOLİK STEROİD ETKİLERİ

Steroidlerin vücut üzerindeki etkisi her dönemde tartışılır ve tartışılır. Çoğu durumda insanlar haber olarak algılanır. Neden olduğu zarar hakkında değil, vücut üzerindeki etkisinden bahsederler. Spor yapan kişiler aslında bu özelliği daha fazla dikkate alıyor. Hâlâ gençken insanlar vücutlarının gelişmesini isterler. Normal büyümenin yanı sıra, daha hızlı büyüme steroidlerden daha önemlidir. Bu, buradaki en büyük çekiciliği yaratır. Bu faktörler steroid satın almakla ilgilenenleri etkiler.


Anabolik steroidlerin vücut üzerindeki etkisini gören kişiler, kullanmayı bırakmak istemez aksi takdirde çok zor olacaktır. Kas lifinin hızlı gelişimi, erkeklik hormonunun büyük bir salgılanması herkesin dikkatini çeker. Kullanıcı kendini çok güçlü hissediyor. Aynı zamanda kişiye güven gelir. Belki de bunların hepsi psikolojik bir unsurdur. Kişi bu maddeyi kullanırken kendini iyi hissediyor. Aslında içeride bitiyor. Görünüş insanları etkilese de iç dünyada ne olduğunu kimse bilmiyor. Bir alternatif steroid satın almaktır. Ancak bunu doğru bir şekilde tanımlamak gerekiyor. Hatta istediğiniz zaman kapıda bile satın alabilirsiniz.