• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Bir Steroid Küründen Ne Kadar Hacim Alınır

Bir Steroid Küründen Ne Kadar Hacim Alınır

Steroid kullanan kişiler kesinlikle aynı platform ve oran açısından değerlendirilmemelidir. Örneğin değişik ilaçlar farklı kilo ve boyutlara sahip olan insanlar da aynı etkiyi sunabilmektedir. Ancak söz konusu steroid olduğu zaman bu durum değişkenlik gösterir. Özellikle vücut yapısı açısından kullanım büyük bir öneme sahiptir. Örneğin zayıf kişilerde kas kütlesi aynı oranda oldukça zayıf ve güçsüzdür.

 Bu konuda ne kadar çok fazla steroid kullanılırsa kullanılsın etkisi bir yerden sonra çok fazla artış göstermeyecektir. Aksine zayıf olan kişiler için, kas kütlesi daha fazla olan kişiyle aynı oranda kullanım yaşandığında, istenmeyen sağlıksız durumlar ortaya çıkarabilir. Bu sebepten dolayı vücut ağırlığı, boy ve kas kütlesi noktasında steroid kür hacmi titiz bir şekilde ele alınarak ayarlanmalıdır.

 

 Kısa ve Uzun Kür Kullanımı

 Bilindiği üzere düzenli olarak kullanılan steroid ile birlikte kas kitlesinde hacimsel açıdan önemli gelişmeler yaşanır. Ancak birçok insanın bildiğini nazaran bu kısa süre içerisinde gerçekleşmez. Yani düşünülenin aşağısında bir sürede maksimum steroid kür kullanımı gerçekleştirilse dahi istenilen hacim yakalanamaz. Nitekim tecrübe sahibi olan profesyonel sporcular, bu konuda neyin doğru olduğunu iyi bilmektedir. Yani uzun süreli kür kullanımı kas kütlesi oranının düşmesine engel olurken; belirli bir süre içerisinde yavaş yavaş artışı olanak tanımaktadır.

 

 Uzun Vadeli Kas Kütle Hacmini Yükseltmek

 Steroid kullanımı aslına bakılırsa kısa süre içerisinde hacim artışı sağlar. Bu durum daha çok su ve yağ kitlesidir. Ancak bunun zaman içerisinde kasa dönüşmesi ve hacminin artması için uzun vadeye yayılması gerekmektedir. Bir steroid küründen istenilen hacmin elde edilmesi için mutlaka yıllara yayılması gerekmektedir. Genelde bu durumun 6 ve 8 hafta içerisinde çıktığı düşünülür. Tabii doğru kullanım gerçekleştirilirse bu bir yerde etkili olabilir. Ancak 1 ile 3 yıl içerisinde düzenli kullanım ile kişinin vücut yapısına bağlı olarak istenilen kas hacmi elde edebilir.

 

 Bir Steroid Kürüyle Elde Edilecek Hacim Süresi

 Genelde bir steroid kürü üzerinde vücut yapısına bağlı olarak doğru hacim oranın yakalanabilmesi için en az 3 aylık bir süre geçmesi gerekmektedir. 3 aylık süre ile maksimum hacim kitlesi yakalanabilir. Daha etkili bir durum ortaya çıkabilmesi için mutlaka 7 ya da 8 ay kadar beklenmesi gerekmektedir