• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş

CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş

Bir mineral olmasının yanı sıra çinko (çinko) iki önemli enzimin bir bileşenidir. Öncelikle proteinin işlenmesinde yer alır ve ikinci olarak kanımızda bulunan ve hücrelerimize CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş enerji yükleyen glikojenin anaerob metabolizmasından sorumludur.


GENEL BİLGİLER VE OLUMLU ETKİLER


Ancak çinkonun daha birçok güzel yanı vardır. Çinko, mikrop bezlerinin işlevinin yanı sıra testosteron üretimini de sağlar. Bunların ötesinde çinko, gebelikte gözyaşı önleyici etkiye de sahiptir. Bu bağlamda “hamilelik” size garip gelebilir ama profesyonel vücutçuları daha detaylı incelediğinizde özellikle omuz-göğüs geçişlerinde ve pazılarda ciltte uzama yırtıklarını görebilirsiniz. Cildinizde bu yırtıklardan muzdaripseniz, çinko bu gözyaşlarını CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş (maalesef) yok etmeyecektir çünkü burada çinkonun etkisi iyileştirici değil, 'önleyici' dir. Ayrıca çinko, hastalık taşıyıcılarına (enfeksiyonlara) karşı savunmayı güçlendirir ve yara iyileşme sürecini kısaltır.


ÇİNKO EKSİKLİĞİ NELERE NEDEN OLUR?


- Saç Dökülmesi, İnce ve Kırık Saçlar, Erken Ağartma

- Kuru ve Pul pul Cilt, Kızarıklık, Gözyaşı, Yaraların Şiddetli İyileşmesi, Ağız Bezleri ve Dil İltihabı

- Kırık Tırnak, Beyaz Noktalar

- Koku, Tat, İşitme ve Görmede Değişiklikler

Kuru göz

- Genital Organlarda Büyüme Yetmezliği

- Azalan Cinsel İstek

- Düzensiz Parçalar (Sizinle ilgili değil, ancak yine de bilmek güzel)

- Döllenme Sorunları, Ağrı

- Depresyon, Korku, Ruh Hali Değişimi

- Anemi

- Uyku

İştahsızlık

Hastalıklara Duyarlılık


Vücudumuz çinkoyu sentezleyemediği için dışarıdan alımına bağlıdır.


DOĞAL ÇİNKO KAYNAKLARI:


- Yulaf ezmesi

- Karaciğer

Peynir

- Fındık

- Et

- Yumurta


Bitkisel kaynaklardan alınan çinkonun vücut CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş tarafından çok etkin kullanılamayacağı da unutulmamalıdır. Yüksek yağ alımını engeller! Aynısı kalsiyum için de geçerlidir.


ÇİNKO EKSİKLİĞİ NASIL OLUŞUR?


- Yetersiz besin kullanımı

Radikal diyetler

- Artmış çinko ihtiyacı (hamilelik, hastalık, ağır spor aktiviteleri)

- Doku onarımı"

- Çinko alımının düzensiz değerlendirilmesi (bağırsak hastalıkları, vejeteryan yiyecekler, alkol - az miktarda alkol bile çinko salgılanmasını artırır ve ihtiyacı artırır.)

- Şeker hastalığı

Asiri terleme

- Sigara (sigara dumanında bulunan cadium, çinkonun karaciğerden geçmesini engeller)


YAN ETKİLER


Dozu kaçırmazsanız çinko çok güvenlidir. Uzun süreli kullanımda günde 50 mg'dan fazla olması kolesterol değerlerinin bozulmasına ve hastalıklara karşı bağışıklığın azalmasına neden olabilir. Daha da fazlası (günde 150 mg) ishal ve kusmaya neden olabilir. Ayrıca çinko, hücre bölünmesinde önemli bir rol oynadığından aşırı dozlar tümörlere yol açabilir.


ETKİLEŞİM


Çinko; Demir, bakır ve kalsiyum emilimini engeller, ancak A Vitamini alımını teşvik eder.


KULLANMAK İSTERSENİZ…


En iyi şekiller

1.) Amino asitlere bağlı çinko (çinko monometiyonin ve çinko hidrojen aspartat)

2.) Zinkortat

3.) Çinko glukonat ve çinko sitrat


TAVSİYE EDİLEN DOZAJ: Normal bir insanın günlük çinko ihtiyacı 10-20 mg arasındadır ve normal beslenme yollarıyla sağlanabilir. Sporcularda bu ihtiyaç 30-40 mg'a ulaşır. Bazı vücut geliştiriciler 100+ mg'ı abartılı bir şekilde kullanırsa şaşırmayın, çünkü tahmin edebileceğiniz gibi bu steroid kullanımıyla ilgili bir şey ...


İPUCU: Çinkonun yanı sıra başka takviyeler CANADA PEPTİDE Steroid Sipariş de almak istiyorsanız Magnezyum, B- ve C-Vitamini tavsiye ederim. Ayrıca çinkonuzun "saf" olmasına dikkat etmenizde fayda var. Bazı çinko hapları ve kapsülleri, 5 gram çinko ve birçok farklı vitamin içerir. Günlük ihtiyacınızı karşılamaya çalışırsanız 10 tane almanız gerekir, ancak vitamin ihtiyacınızın% 600'ü geçme ihtimali vardır. B vitamini, vücut fazlalıkları aldığından sorun olmayabilir, ancak aynı durum diğer vitaminler için geçerli değildir.