• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Clenbuterol Nasıl Kullanılır

Clenbuterol Nasıl Kullanılır

Clenbuterol sağladığı birçok yarar ile günümüzde oldukça fazla tercih kullanılmaktadır. Özellikle sportif açıdan önce insan sağlığı konusunda etkileri olduğundan dolayı ilaç olarak kullanılmaktaydı. Kardiyovasküler sistemi güçlendirmekte, nefes darlığı çeken astım hastaları etkili bir fırsat sunmaktaydı. Zaman içerisinde ise protein tutumunu güçlendirdiği ve kalp ritim hızını yükselttiği görüldü. Bu da paralel olarak vücut yağ yakımında oldukça etki sağlamaktadır. Aynı zamanda dayanıklılığı arttırması güreş ve boks gibi farklı spor dallarında ürünün kullanılmasına etken oldu.


Egzersiz İçin Sağlıklı Kullanım İmkanı Sağlayan Clenbuterol

Tek başına kullanıldığında dahi yağ yakımında etkili olan clenbuterol, aynı zamanda doğal hormonlara zarar vermemesi ile sporcular açısından büyük öneme sahiptir. Yani doğru kullanım dozajı ile beraber sağlıklı şekilde istenilen vücut kitle oranının yakalanmasına ve fit bir görünüm elde edilmesine fırsat vermektedir.

Dayanıklılığı arttıran etkileri, gücün uzun bir süre stabil oranda tutunabilmesi gibi etmenler, clenbuterol kullanımının yoğun olarak artış göstermesine fırsat verdi. Bu sebepten dolayı günümüzde hem amatör hem de profesyonel sporcular için, clenbuterol önemli bir enerji deposudur ve yağ yakımı adına sürekli değerlendirilmektedir.


Clenbuterol Doğru Kullanımı

Günümüzde birçok insan ne yazık ki clenbuterol kullanımını doğru şekilde gerçekleştirmiyor. Bu yüzden üründen istenilen verim alınamıyor ve en fazla %50 veya %60 oranında kalınıyor. Yanlış kullanım ile birlikte bazı sporcular bu ürünü aralıksız değerlendiriyor ki bu doğru değildir.

Clenbuterol kapsamında reseptörler oldukça fazla çalışmakta ve aralıksız kullanım ile beraber vücut ürüne karşı artık etkisiz hale gelmektedir. Bu sebepten dolayı ürün 4 hafta düzenli olarak kullanıldıktan sonra ara verilmelidir. 1 hafta kadar verilecek aranın ardından yeniden kullanımı sayesinde, clenbuterol, ilk kullanıldığı an gibi oldukça etkili bir verim sağlar.


Clenbuterol Artırılarak Kullanılmalıdır

Vücuttaki reseptörler clenbuterol ilacına çok hızlı şekilde tepki verir. Bu sebepten dolayı ürünü piramit mantığı altında arttırılarak kullanılması gerekmektedir. Böylece vücut ilacı en iyi şekilde uyum sağlamakta ve faydanın çok daha yüksek oranlara çıkmasına olanak tanınmaktadır. Eğer ürün bilinçsiz kullanılırsa kalp ritminde dengesizlik yaratabilir. Böyle bir durum oluşmaması için mutlaka profesyonellerin dile getirdiği oranlar ve mantık içerisinde değerlendirilmelidir.