• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

DOĞRUDAN VE DOLAYLI ANABOLİK ETKİLER HAKKINDA BİLGİLER

DOĞRUDAN VE DOLAYLI ANABOLİK ETKİLER HAKKINDA BİLGİLER

Anabolik / androjenik steroidler (AAS) kullanımı güvenli ilaçlar olmasına rağmen, çok uzun süre ve düzenli kullanımla kozmetik, fiziksel ve psikolojik yan etkiler sergileyebilirler. Bu yan etkiler, kişinin genetik ve psikolojik özellikleri dikkate alınarak dozaj ve aşırı kullanım / yanlış kullanım biçimlerine bağlı olarak farklı oranlarda ortaya çıkabilir. AAS'nin yan etkileri, kardiyovasküler (dolaşım) sistem, böbrekler (sindirim sistemi), karaciğer (hepatik sistem), fiziksel, psikolojik ve üreme sistemi gibi birçok vücut sisteminde ortaya çıkabilir.


Dolaşım sisteminde uzun süreli kullanımı nedeniyle damarlarda yağların oluşmasına neden olan kolesterolün yükselmesine neden olur ve kalp bir tür kas olduğu için kalbin büyümesine neden olur. Erkeklerin kalplerinin kadınlardan daha büyük olmasının nedeni budur. En ilginç dolaşım bozukluklarından biri de kalp krizi riskidir. Araştırma ve istatistikler, AAS kullanımından kaynaklanan kalp krizi riskinin çok düşük olduğunu göstermektedir. Ancak tansiyonu ve kalp rahatsızlığı olan kişiler kesinlikle doktor kontrolünde ilaç kullanmalıdır.


Karaciğer üzerindeki etkiler, çoğu oral steroidlerin midede emildikten sonra toksik etkilerinden kaynaklanmaktadır, ancak ek besinler (enginar, liv52 vb. .) ve karaciğerin kendini yenileyici özellikleri.

Fiziksel yan etkilerden birine örnek olarak vücutta yağlanmaya bağlı akne oluşumu gösterilebilir. İyi bilinen bir başka fiziksel etki de saç dökülmesidir. AAS'nin uzun süreli kullanımı sırasında kelliğe genetik yatkınlığı olan kişilerde bu süreci hızlandırır. Bu yan etki, saç dökülmesini önleyici ürünlerle uzun süreli steroid kullanımı ile önlenebilir. Ergenlik döneminde erkeklerin yaşadığı sesin derinleşmesi, steroid kullanımına devam edilirse sesin daha derin ve derin çıkmasına neden olur.

Belki de en önemli ve yaygın yan etki jinekomastidir. İnsan meme dokusunun büyüdüğü durum budur. Erken dönemlerde meme başı sert bir görünümden yağlı bir görünüme dönüşür, herhangi bir önlem alınmazsa yağ birikimi devam eder ve meme dokusunun tamamının meme ucuna benzer görünmesine neden olur. kadın meme dokusu. Nedeni vücutta alınan testosteron miktarının da vücut tarafından hormonal denge açısından östrojen salgılanmasından kaynaklanıyor olmasıdır. Bu nedenle anti-östrojen ürünlerin (tamoksifen vb.) Tedavi süresince ve PCT döneminde düzenli ve doğru dozlarda kullanılması çok önemlidir. Bu ilaçlar kullanılarak jinekomasti önlenir, ilerleyen jinekomasti durdurulur ve azalması için olumlu etki sağlar.

Psikolojik etkilerden bahsedersek, bu bireyde genel bir gerginlik durumu yaratır. Haftada 200-300 mg'da kullanılan testosteron hiçbir yan etkiye neden olmazken, 500-600 mg ve üzeri yüksek sinirlilik yaratabilir. Ancak kişiden kişiye de değişir.


Üreme sistemi üzerindeki etkileri ana erkek cinsiyet hormonu olduğundan, cinsel istekte büyük artış, sperm miktarında artış vb. olarak ortaya çıkıyor. Diğer tüm etkilerde olduğu gibi, yan etkileri en aza indirmek için steroidlerin doğru kullanımı çok önemlidir. Boyut, ağırlık oranı, kullanım haftası ve ürün dengesi ne olursa olsun, AAS ürünlerinin aşırı dozları testis küçülmesine, ereksiyon problemlerine, erken boşalmaya yol açabilecek ciddi sorunlara yol açabilir. ve hatta kısırlık, bu nedenle her zaman uzmanların tavsiyelerine uymanız tavsiye edilir.


Genel olarak, anabolik / androjenik steroidlerin yan etkileri aşağıdaki gibidir. Doğru çözüm ve PCT ile bu etkiler her zaman en aza indirilebilir. İnsanlar genellikle etkilerin ciddiyeti hakkında konuşacaklar. Bununla birlikte, günümüzde katkı maddeleri, koruyucular, şekerli / gazlı içecekler / yiyecekler, düzensiz beslenme alışkanlıkları ve tabii ki sigara ve alkol, bu steroid ürünlerin vücutta pek çok ve daha fazla yan etkisine neden olmaktadır. insan vücudu. Bu nedenle, uzman tavsiyesi alarak kendinizden en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olun.