• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır

Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır

Büyüme hormonunun yaygın kullanım alanları nelerdir ve spor Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır faaliyetlerinde uygulaması nasıldır?


Ali "GH sporda yağ yakmak, yağsız kas kütlesini artırmak, onarım süresini azaltmak, bağları ve eklemleri güçlendirmek ve hasarlı dokuları iyileştirmek için kullanılır" diyor. Hemen hemen tüm vücut geliştiriciler GH'yi maksimum düzeyde kullanır; Günümüzde, özellikle 90'lı yıllara baktığımızda bulmanın daha kolay olduğu günümüzde daha yaygın. Ancak çoğu sporcu; yarışma hazırlık sürecinde veya normal eğitim sürecinde bunun gerekli Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır olduğunu düşünmüyor. Program veya döngü türü için doğru miktarda ve zamanda alınması çok yardımcı olabilir, ancak bu tüm program için en önemli nokta değildir.


BÜYÜME HORMONUNUN VÜCUT GELİŞİMİNDE FAYDALARI VE ETKİLİ KULLANIMI

Ali; "Birçok insan GH'yi sihirli bir ilaç olarak düşünür, ancak bu insanların çoğu GH'yi maksimum etkiyle almaz" diyorlar. GH, gelişiminize% 50 katkıda bulunamaz ve katkıda bulunacağı oran bu orana yakın bile değildir. Adet döngünüze GH ekleyerek% 15 kazanırsanız şanslı ve genetik olarak özel olduğunuzu söyleyebiliriz.


Ali'nin araştırması doğrultusunda GH; vücut geliştirmede Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır büyük başarılar getirecek sihirli bir ilaç değildir. Peki, bir vücut geliştirmeci programına anabolik steroidler dahil etmeden yalnızca GH kullanırsa, hangi fiziksel etkiler ortaya çıkar?

Ali; "Kas kazanımında çok küçük bir artış ve yağ azalmasında hafif bir azalma" olacağını söylüyor, ancak bu tartışmalı. GH, tek başına güçlü bir anabolik steroid değildir ve testosteron gibi, eyleminde sürekli bir dayanıklılığa sahip değildir veya diğer anabolik ilaçlar gibi dayanıklılığı büyük ölçüde artırmaz.


 


GH, diğer Anabolik ilaçlar gibi gücü fark edilir bir oranda artırmaz


Bununla birlikte, GH mucizevi bir ilaç olmamasına rağmen, optimal dozajda kullanıldığında vücut geliştiriciler için oldukça faydalı olabilir. Kuşkusuz, tüm profesyonel vücut geliştiriciler tarafından kullanılırsa, daha yüksek bir öneriye sahip olacaktır.

"Akıllı vücut geliştiricilerinin günde 8IU (uluslararası birimler) kullanmayacağını biliyorum, ancak bazı durumlarda diğerlerinin günde 24IU kullandığını ve dahası, günde 24IU kullananların Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır profesyonelce olmadığını ve hatta 150 lb'den daha az olduğunu duydum." Bu miktarda dozun kullanılması vücutta su tutulmasına ve dolayısıyla şişkinliğe neden olur.

Öyleyse, bir kişinin etkisini görebileceği optimal GH dozu tam olarak nedir? Ali; GH'nin tam etkisini görmek için zaman ve doz çok önemlidir. Bahsetmeye bile gerek yok; GH'nin alındığı süreç ve istikrar, toplam miktardan çok daha önemlidir. Ali, "50 günlük 200IU (günde 4IU olarak) alımı, 25 günlük bir süre boyunca aynı 200IU (günde 8 IU) alımından daha etkilidir" diyor.

Ali'nin belirttiği gibi GH, anabolik steroidlerle etkili bir şekilde kullanılabilir. Çalıştığı biliniyor ama nasıl?


 


GH tam olarak nasıl çalışır ve olumlu etkileri nelerdir?

GH, gıdalardaki kalorileri protein sentezine dönüştürür ve hayvan testlerinde gösterildiği gibi yağ sentezini ayrıştırır. GH, protein sentezini uyarmada testosteron kadar güçlüdür. GH eksikliği olan kişiler, GH'nin inşaattaki önemini gösteren kanıt olarak gösterilmektedir, ancak; İnsanlar GH'ye gerektiği Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır kadar ihtiyaç duyar. Peki, Ali'nin GH eksikliği hakkındaki görüşü nedir?


GH eksikliği olan yetişkinler, yağsız vücut kütlesinde, özellikle karın yağında bir azalma ve yağ kütlesinde bir artış yaşarlar. Daha fazla GH, daha fazla kas ve daha az yağ sentezlenir! "

GH, anabolik etkisini ne kadar süreyle korur? Ali; GH ağızdan veya damardan alındıktan sonra 15-20 dakika canlılığını korur. Bundan sonra, GH'nin kandaki dolaşımı intravenöz alımdan 1 veya 3 saat sonra pik yapar.



En uygun GH dozu ve potansiyel getirisi belirlendiğinde, en uygun zamanda ne zaman kullanılabilir?


büyüme hormonu 3

GH, gıdalardaki kalorileri protein sentezine dönüştürür ve yağ sentezini ayrıştırır.


Ali; GH'yi kullanmanın en iyi yolu hakkında birçok teori ve tahminin yapıldığını söylüyor. Ancak burada en önemli şey GH'nin vücutta nasıl üretildiğini, hormonlarla nasıl etkileşime girdiğini ve hangi durumlarda en iyi IGF-1'e dönüştüğünü öğrenmektir.

IGF-1 üretimi, GH'den ziyade treoid durumu ve beslenme gibi faktörlerle düzenlenir. Ancak GH kullanıldığında büyüme faktörünü harekete geçirir ve en iyi bilinen sonuç olarak Hangi Marka Anabolik Steroid Kullanılmalıdır bilinen IGF-1 oluşur. Ali; IGF-1'in en güçlü türev olarak gösterilen 70 amino asitlik bir hormon zinciri olduğunu söylüyor. GH, insülin ile ters etki yapan bir hormondur, insülin azaldıkça GH daha fazla hipofiz bezinin salgılanmasına izin verir, böylece GH'nin çalışabileceği daha uygun bir ortam yaratır.


Bazı spekülasyonlar, GH'nin herhangi bir zamanda alınabileceğini, çünkü GH'nin hipofiz tarafından alınabileceğini öne sürüyor.