• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

ORJİNAL ANABOLİK STEROİD ÜRÜNLERİ NASIL ANLAŞILIR?

ORJİNAL ANABOLİK STEROİD ÜRÜNLERİ NASIL ANLAŞILIR?

Çoğunuz için satın aldığınız anabolik steroidin orijinal olup olmadığını bilmek çok zordur, büyük miktarda bilgi kirliliği ve bununla ilgili çeşitli yanlış anlamalar nedeniyle muhtemelen kafanız karışacaktır, ancak kafanızı karıştırmaya gerek yoktur, piyasadaki hemen hemen tüm markalar bir seri numarası doğrulama sistemine sahip olmak. ... Peki bu seri numarası doğrulama sistemi nedir;


Bu, bir imalat şirketi tarafından belirli algoritmalar kullanılarak oluşturulmuş, harf ve sayılardan oluşan bir ürün kimliğidir. Web sitesinden satın aldığınız ürün için onay sayfasına giderek ürününüzü onaylayabilirsiniz.


Seri numaraları kopyalanabilir mi?


Her seri numarası bu ürüne özeldir, başkası yoktur. İstediğiniz numaranın daha önce gösterilip gösterilmediği, öyleyse kaç kez talep edildiği, bazı firmalardan talep edildiği tarih, saat ve il gibi bilgiler. Yani bir numaranın çoğaltılması ve başka bir ürüne basılması gibi bir durum söz konusu ise sistem sahte ürün uyarısı verecektir. Sorunun cevabı; kesinlikle hayır, kopyalanırsa bir uyarı verecektir.


Seri numarası sistemi ne kadar güvenilir?


Bu sistem% 100 güvenli bir sistemdir, aldığınız anabolik steroidin% 100 şirket ürünü olduğunu belirtir.


Çoğu şirket bir seri numarası doğrulama sistemi kullanır, ancak bazı şirketlerin seri numarası doğrulama sistemi yoktur. Jenerik eczane ürünlerinde yer alan ürünlerin seri numarası, Türkiye'deki bir eczaneden ilaç ile seri numarası doğrulama sistemini almadığımız için aynı düşünülebilir.


Seri numarası doğrulama sistemi kullanan anabolik steroid üreticileri;


Alpha Pharma

Alley gh

Balkan Pharma

Bvs Labs

Bioniche Pharma

Thaiger ilaç

Meditek Pharma

Genesis ilaçları

Gamma Pharma

Jenerik İlaçlar

Euro Jenerik Eczacılık

Gep

Sp laboratuarları