• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver

Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver

Paketlenmiş bir protein bar fiyatının neredeyse Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver dörtte birine mal olan ve gliserin, katkı maddeleri ve şeker içermeyen bu küçük ve muhteşem protein çubuğu evde kolayca ve hızlı bir şekilde hazırlanabilir.


Bu yapımı kolay, az yağlı protein çubukları lif açısından çok zengindir ve üstüne doğal fıstık ezmesi sürüldüğünde harika bir tada sahiptir. Protein shake ile alınan ikisi çok dengeli bir yemek yapar.


Tarifi deneyebilir ve yorumlarınızı diğer okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.


Nefis Protein Bar Tarifi

Gereken Süre: Hazırlanmak için 8 dakika

Her porsiyon için: Kalori-140 Kcal, Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver Karbonhidrat-23gr, Protein-15gr, Yağ-0.5gr, Lif-4gr


Malzemeler:

3 1/2 su bardağı yulaf

1 1/2 su bardağı yağsız süt

1 su bardağı şekersiz (diyabetik) krep şurubu

2 adet çırpılmış yumurta akı

1/4 su bardağı portakal suyu

1 yemek kaşığı vanilya

1/4 su bardağı doğal elma püresi

4 ölçü çikolata veya vanilya protein tozu

Hazırlanması:

Fırını önceden 180 ° ısıtın. Tüm kuru malzemeleri bir kaseye koyun ve iyice karıştırın.

Ayrı bir kapta yumurta akı, portakal suyu, elma püresi ve şekersiz şurubu karıştırın ve iyice karışana kadar karıştırın.

Sıvı karışımı kuru malzemelerle birleştirin ve iyice karıştırın. Kurabiye hamuru gibi kalın kıvamda olacaktır.

Hamuru, anti-dip spreyi ile kaplanmış bir pişirme kağıdına yayın. Daha kalın çubuklar için 9 × 12 fırın kalıbı kullanın. Kenarları gevrek ve kahverengi olana kadar pişirin. Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver (Bar kalınlığına bağlı olarak 15 dakikada pişirilecektir)

10 bara kadar kesin ve hava geçirmez bir saklama kabında dondurun.

İpuçları: Daha ıslak bir kıvam istiyorsanız, karışımı yumuşatmak için daha fazla elma püresi ekleyin. Elma püresi ile yemek pişirme: Tarifte yağ yerine aynı miktarda elma püresi kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Elma püresi aynı nemi sağlayacak, ancak çok yağlı olmayacak ve tadı değişmeyecektir. Root Cell Pharma Steroid Siparişi Ver Barlar ayrıca dondurucuda saklanabilir ve yemekten önce mikrodalgada çözülerek yenebilir.