• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Sustanon Steroid Sipariş

Sustanon Steroid Sipariş

Animal Nitro'nun formülü, kompleks proteinleri değil, yalnızca izole edilmiş amino asitleri içerir. Peki neden? Ayrılmış amino asitler; Anabolizma, hormon regülasyonu Sustanon Steroid Sipariş (büyüme hormonu, insülin), bağışıklık sistemi regülasyonu ve nöral faktörler gibi koşulları etkileyen yapısal ve kimyasal etkileri yönetebilir.


 


Başka bir deyişle, amino asitler vücut için yapı taşlarından çok daha fazlasını üretir. Protein tozlarından farklı olarak amino, etkileşen ve etkileşmeyen maddeleri kullanır. Aynı zamanda hormonal fonksiyonları da etkiler.


Doğru oran, doğru şekil ve doğru türde ayrışmış amino ile protein tozu yapamaz; Dayanıklılığı artırma, onarım süresini kısaltma, yorgunluğu giderme ve yağsız kas kütlesini Sustanon Steroid Sipariş artırma gibi işlevleri vardır. Öyleyse Animal Nitro kullanırsak, bu protein tozuna ihtiyacımız olmadığı anlamına mı gelir (aslında protein karışımınız yerine Animal Nitro kullanabilirsiniz. Kuşkusuz daha iyi ve daha etkili olacak, ancak aynı derecede maliyetli olacak)?


 


Cevapla; Hayır, ikisini birlikte kullanmak en iyisidir. Aslında, yüksek protein diyetindeyseniz, protein paradoksu olarak adlandırılan şey için Animal Nitro'yu seçmelisiniz.


Aşırı miktarda protein tüketmenin büyümeyi teşvik etmekten çok büyümeye ve gelişmeye zarar verdiğini iddia eden birçok çalışma var. Bu protein paradoksudur. Bilim adamları, aşırı miktarda protein açısından zengin yiyecekler yemenin ve proteinli içecekler tüketmenin dokulardaki amino asit seviyelerini Sustanon Steroid Sipariş düşürebileceğine inanıyor. Amino asitlerdeki bu azalma, protein sentezini yavaşlatır ve sonuçta kilo alımıyla sonuçlanır. Örneğin; Çok fazla protein içmek size çok fazla BCAA kazandırabilir, ancak yüksek proteinli diyetlerde bu BCAA'lar hızla kana emilir ve işlev göremez.


Ayrıca araştırmacılar; Yüksek proteinli diyetlerin metabolik dengesizliklere, vücuttaki esansiyel amino asitlerin eksikliğine ve protein sentezini yavaşlatabileceğini tahmin ediyorlar.


Dolayısıyla yüksek proteinli diyetler vücut geliştiriciler için önemliyken, protein alımınızı artırsanız bile vücutta çok az kalıntı kalır. Aldığımız her gram proteinden çok az yararlanacaksınız. Daha da önemlisi, belirli bir noktadan sonra aşırı miktarda protein kas büyümesi üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir ve daha fazla aminonun kaybolmasına neden olabilir. Protein paradoksu, enerjilerinin çoğunu proteinden alan vücut geliştiriciler için etkili bir faktör olabilir. Protein alımında, hızlı etkileşime giren Animal Nitro gibi amino asitleri kullanmalısınız çünkü çözüm, proteinin ne zaman hareket edeceğini tam olarak bilmememizdir.


Bağlantısız Aminos

Animal Nitro; ayrı amino asitlerden oluşur. Bu ürünün sadece peynir altı suyu proteini ile dolu kapsüller olmadığını fark ederseniz. Farklı nedenlerle ayrılmış aminolar tercih edilir. Sustanon Steroid Sipariş Bu alanda yapılan birçok araştırma; Bu, gıdalardaki ve takviyelerdeki bireysel amino emiliminin çok daha hızlı olduğunu göstermektedir. Ayrışmış aminonun sindirilmesine gerek olmadığı için vücutta hızlı emildiğinde alınmalıdır.


amino asit 2

Ek olarak, izole edilmiş aminler birçok açıdan diğerlerinden farklılık gösterir. Genellikle karaciğerde ameliyatsız geçer ve kan dolaşımına girer. Bu arada ürünün etkileri fark edilebilir. Nasıl çalıştığını şu şekilde açıklayabiliriz; Bir şeyler yediğimizde veya protein karışımları içtiğimizde, amino asitler ayrışır ve karaciğere verilir. Sustanon Steroid Sipariş Ayrılmış amino, karaciğerde parçalanmadan vücuda verilme özelliğine sahiptir.

Bu avantaj sayesinde, ayrılan aminolar karaciğere ulaştığında, karaciğerdeki bozunma sürecinden kurtulabilmektedir. Yani bu aminolar kan dolaşımına hızlı ve verimli bir şekilde girebilir ve harekete geçmeleri gereken alana ulaşarak fizyolojik etkiyi gösterir. Tablet amino asitleri veya protein tozlarının sindirimi daha uzun sürer ve karaciğerde sindirim üzerindeki etkilerini yitirir. Bu nedenle Animal Nitro, hızlı ayrışan amino asitleri tercih eder.

Ayrıca doğru amino asidi seçmek tek başına yeterli değildir, doğru miktarda amino asit kullanmak da önemlidir. Ayrık aminlerin dezavantajları fiyat (oldukça pahalı) ve tattır (çok iyi değil). Bu bizi Temel amino ve Temel Olmayan amino tartışmasına götürür.