• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Testesteron Propionat Steroid Sipariş

Testesteron Propionat Steroid Sipariş

Temel Aminos (EAA) ile Temel Olmayan Aminos (NEAA)

Ayrışmış amino kullanmanın neden protein içeceklerinden daha ileri olduğunu artık biliyoruz. Amino türleri hakkındaki bilgileri tamamladık ve şimdi hangi Testesteron Propionat Steroid Sipariş aminonun daha önemli olduğunu konuşalım. Amino asitlerin durumu hakkındaki tartışmaya girmeden önce, yaygın olarak kabul gören iki amino asit çeşidi vardır: Esansiyel (esaslı, vazgeçilmez) ve zorunlu olmayan (vazgeçilmez).

Esansiyel amino asitler (EAA) vücut için gereklidir. Vücut onlarsız yapamaz; vücudumuz da bunları gıda ve takviyelerden elde edebilir. Öte yandan, Esansiyel Olmayan amino asitler (NEAA) vücut tarafından sentezlenebilir.

Açıktır ki; EAA'lar çok değerlidir. Peki bu ne kadar değerli? Bunu şu şekilde açıklayalım; İnsan vücudu, yalnızca AUC'ler gerektiğinde nitrojen dengesini korur ve Animal Nitro 8, AUC (Histidin, izolösin, löin lizin, metiyonin, fenilalanin, treonin, valin) ve arginin amino asitleri içerir. Peki neden bu 9 amino asit? Öncelikle bu amino asitlerin insan vücudu üzerindeki etkilerini inceleyen çok sayıda çalışma vardır. Klinik çalışmalar, AUC'lerin Testesteron Propionat Steroid Sipariş nitrojen dengesi ve protein sentez yolu üzerinde önemli anabolik etkiler yarattığını göstermiştir.

İkinci olarak, NEAA'ların yapıcı metabolizmayı ve protein sentezini uyarmak için gerekli olmadığı kanıtlanmıştır. Kesin olarak, Teksas Üniversitesi Araştırmacıları, 6g AUC'nin, protein sentezini uyarmada 6g kompleks amino asitlerden 2 kat daha etkili olduğunu buldu. Bu araştırmacılar ayrıca; NEAA'nın kas protein Testesteron Propionat Steroid Sipariş dengesinin aktivasyonu için gerekli olmadığı sonucuna vardılar. Diğer araştırmacılar bu bulguyu doğruladılar. Sonuç; NEAA'lar, EAA'ların tek başına yaptığı kas geliştirme metabolizmasını aktive etme üzerinde önemli bir etkiye sahip değildir. NEAA'lar çok önemli değil.

Diğer bir nokta, farklılaştırılmış EAA'ların geliştirmede büyük bir yere sahip olmasıdır. EAA'yı inceleyen bir araştırmacı; "Artan amino asit alımının kas kütlesi gelişimini destekleyeceği" sonucuna vardı. Şimdiye kadar amino asit türleri hakkında bazı bilgiler verdik, şimdi de amino asitlerin oranına bir göz atalım.


İnsan Kası Proteini

Daha önce de bahsettiğimiz gibi, Hayvan Nitro temel amino asitlerden (EAA) oluşur. Çok pahalı olmasına rağmen, tek tek amino asitlerin karaciğerde işlenmesi ve kan dolaşımına hızla girmesi benzersizdir. Aynı zamanda kimyasal ve hormonal düzenleme (insülin, GH), bağışıklık sisteminin düzenlenmesi, yapıcı etki (protein sentezi yoluyla) gibi yapısal etkiler yaratır.

Ek olarak, biz sadece EAA'ları kullanıyoruz çünkü son zamanlarda yapılan birçok çalışma, ağızdan alınan EAA'ların yapıcı etkisini ve protein sentezi üzerindeki etkisini incelemiştir. Testesteron Propionat Steroid Sipariş Vücut için az miktarda AUC'nin gerekli olduğu ve NEAA'ların (gerekli olmayan) fayda için gereksiz olduğu bulunmuştur. Örneğin; Araştırmacılar, diyet takviyelerinde yalnızca AUC'lerin kullanılmasıyla vücudun gerekli amino asit ihtiyaçlarının karşılanabileceğini ve protein sentezinin artabileceğini buldular.

Antrenman sonrası alınan NEAA'ların kas dokularında reaksiyon göstermediği de gözlendi. Sonuç olarak, bu 9 aminoyu insan kas proteini ile tamamen aynı oldukları için seçtik, bu yüzden Animal Nitro insan kas proteini ve amino oranını içeriyor. Diğer amino asit takviyelerinin aksine, tamamen benzersizdir. Animal Nitro, kaslarınızın ihtiyaçlarına göre formüle edilmiştir. Kaslarda bir kilit olduğunu varsayarsak, Animal Nitro bunu açmanın anahtarıdır!

Animal Nitro'dan bahsetmeden önce oral amino asitlerin etkisine bir göz atmamız gerekiyor. İlk bölümde bahsettiğimiz gibi, aminonun tipi, dozu, yapısı ve ne zaman alınacağı yapısal etkiye gelince farklılık gösterebilir. Birçok çalışmanın gösterdiği gibi, antrenmandan sonra alınan amino asit, kas protein sentezini gözle Testesteron Propionat Steroid Sipariş görülür miktarda artırabilir. Başka bir deyişle, amino asitlerin kaslar üzerinde anabolik bir etkisi olabilir. Önceki çalışmalar intravenöz amino asit alımına odaklanırken, mevcut çalışmalar oral amino asitlerin de yapıcı bir etkiye sahip olabileceğini göstermiştir.

Sonuç olarak, sağlıklı ve sağlıklı bir eğitim üzerine araştırmalar; sporcunun oral amino asit takviyesi; Protein sentezinde intravenöz amino asit kadar etkili olduğu sonucuna vardılar.