• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Testosteron Cypionate Steroid Sipariş

Testosteron Cypionate Steroid Sipariş

Egzersiz sırasında yapılan bazı hatalar, Testosteron Cypionate Steroid Sipariş egzersizin etkisiz kalmasına veya yaralanmasına neden olabilir.


Amerikan Egzersiz Konseyi tarafından yapılan bir araştırma, egzersiz sırasında yapılan en büyük hataları ortaya çıkardı. İşte en yaygın on fitness hatası:


1. Yetersiz germe hareketleri. Egzersiz yapmadan önce her zaman birkaç dakika esnemek gerekir. Ayrıca, egzersizin sonunda, kaslarınız hala sıcak ve esnek iken, 8-10 dakika daha esnemeye devam etmek, egzersizinizden size daha fazla fayda sağlayacaktır. Esnek kaslarda yaralanma riskinin daha düşük olduğu unutulmamalıdır.


2. Ön aerobik ısınma hareketleri yapmamak. Germe hareketleri ısınmanın sadece bir parçasıdır. Ancak aerobik egzersiz için tüm vücudun kademeli olarak ısıtılması gerekir. Isınma Testosteron Cypionate Steroid Sipariş egzersizleri sırasında kan, kol ve bacak kaslarına yeterli oksijen sağlar, kalp artan oksijen ihtiyacını karşılamak için kademeli olarak hızlanır ve kaslarınız egzersizden en fazla faydayı sağlamanıza yardımcı olmak için kademeli olarak hazırlanır. Bu nedenle, ilk birkaç dakika hafif egzersizler yapmak egzersizinizi daha etkili hale getirecektir.


3. Egzersizden sonra kasların soğumasını beklememek. Evet, vücudumuzun soğumasının yanı sıra sıcaklığa da ihtiyacı var. Egzersizden sonra kalp atış hızınızı yavaşça düşürmelisiniz. Aerobik aktiviteleri bırakmak birçok soruna neden olabilir. Örneğin ellerde ve ayaklarda kan birikmesi veya baş dönmesi olabilir. İlk germe, egzersizden sonra da yapılmalıdır.


4. Fazla kilonun kaldırılması. Ağırlık kaldırmak, yaralanmaların ve ağrının en yaygın olduğu egzersiz türüdür. Kötü form ve aşırı kilo, kaslarınızda ve vücudun diğer kısımlarında yaralanmalara neden olabilir. Sınırlarınızı bilmelisiniz. En etkili çalışma olarak giderek artan direnç çalışmaları önerilmektedir.


5. Ağırlıkları kaldırırken hareket edin. Çok fazla ağırlık kaldırmak, hareketlerinizde sarsıntılara neden olabilir. Bir kası çalıştırmanın en iyi yolu yavaş ve kontrollü hareketlerdir. Ağırlık kaldırırken hareket etmek özellikle sırt kaslarında yaralanmalara neden olabilir.


6. Aşırı egzersiz. "Acı yoksa kazanç da yok" günleri geride kaldı. Etkili bir şekilde kilo vermek istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu, uzun bir süre boyunca orta düzeyde çalışmaktır. Kısa süreli, ağır egzersizler atletik işler için kullanılabilir. Ancak ortalama bir fitness gönüllüsü için, yüksek düzeyde çalışma ağrı ve yanmadan başka bir şey yapmaz.


7. Yeterli yoğunlukta egzersiz yapmamak. Çalışmanızın sonuçlarını görmek istiyorsanız fitness programınızın etkili olduğundan emin olmalısınız.


8. Merdiven çıkma cihazı ile kilo vermek. Bir merdiven çıkarıcıyla kilo kaybediyorsanız, kendinizi etkili bir şekilde çalışmak için kandırıyorsunuz demektir. Öncelikle işin yoğunluğuna Testosteron Cypionate Steroid Sipariş dikkat etmeli, dik durmalı ve ellerinizi merdiven korkuluğundan çekmelisiniz. Dengenizin ve antrenmanınızın gerçekten gelişmesini istiyorsanız, korkuluklara tutunmadan ve sanki bir merdiveni tırmanıyormuş gibi kollarınızı hareket ettirmeden çalışmalısınız.


9. Yeterince su içmemek. Spor içecekleri genellikle egzersiz sırasında tavsiye edilir, ancak günde iki saatten az süren egzersizler için ihtiyacınız olan tüm sıvıları almak için su yeterli olacaktır. Günde en az 2 litre veya 8 bardak su içmelisiniz.


Orta dereceli çalışmalarda enerji ve spor içecekleri tüketmek. Birçok fitness uzmanı, günde iki saatten fazla süren işler dışında enerji ve spor içecekleri tüketmenin gereksiz olduğunu Testosteron Cypionate Steroid Sipariş düşünüyor. Yüksek enerji aynı zamanda yüksek kalori demektir. Sağlıklı bir diyet ve yeterli miktarda su size ihtiyacınız olan her şeyi sağlayacaktır.