• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Testosteron Enanthate Steroid Sipariş

Testosteron Enanthate Steroid Sipariş

"Gecikmiş Kas Ağrısı" egzersizi izleyen 24-72 saat arasında kendini gösteren ve 2-3 gün içinde geçmeye başlayan kas ağrısıdır.


Genellikle "Gecikmiş Kas Ağrısı" nın ana Testosteron Enanthate Steroid Sipariş nedeninin artan laktat konsantrasyonu olduğu düşünülmektedir; Ancak antrenman sonrası oluşan yüksek laktat vücutta ortalama 1 saat kalır. Bu nedenle antrenmandan 2-3 gün sonra kas ağrısının nedenini yüksek laktat konsantrasyonuna bağlamak yanlıştır.


"Gecikmiş kas ağrısının" kesin nedeni bilinmemekle birlikte, antrenman sırasında kaslardaki kasılmanın tipi ağrıyı tetikleyen en önemli faktör olarak düşünülmektedir. Son zamanlarda ortaya atılan bir teoriye göre, "gecikmiş kas ağrısının" nedeninin kas liflerinin parçalanması olduğu öne sürülmüştür. Bu, özellikle dayanıklılık ve Testosteron Enanthate Steroid Sipariş direnç eğitiminde belirgindir. Fibrillerin parçalanması genellikle yüksek stres ve gerginliğin bir sonucu olarak meydana gelir ve bu da kas büyümesine ve hacmine yol açar. (hipertrofi dediğimiz durum) Eksantrik kasılmaları içeren egzersizler (örneğin yokuş aşağı koşma) en çok ve ciddi düzeyde "Gecikmiş Kas Ağrısı" na neden olan egzersizlerdir. Bunun nedeni, eksantrik egzersiz sonucunda daha fazla kas hücresinin hasar görmesidir. Testosteron Enanthate Steroid Sipariş Konsantrik kasılmaları içeren egzersizlerde, kas grubu kasılma sırasında kısalarak tepki verdiğinden ve kas hücresi yıkımı eksantrik kasılmadan daha az olduğundan "gecikmiş kas ağrısı" olasılığı daha düşüktür.


Diğer araştırmalara göre "Gecikmiş Kas Ağrısı" nın nedeni kas hücresi tahribatı değildir. Bunun ana nedeni, kasın kendisini "güçlendirmesi" ve "sağlamlaştırmasıdır". Kas, ağırlık antrenmanına kendini daha da geliştirerek ve güçlendirerek yanıt verir, çünkü kasın amacı eski gücünün ve direncinin üzerine çıkmaktır. Testosteron Enanthate Steroid Sipariş Bu nedenle kas lifleri büyür (kas hipertrofisi). Sonuç olarak, bölgelerinde büyüyen kas hücreleri, sinirlere ve damarlara uyguladıkları baskıyı arttırır ve bunun sonucunda ağrı oluşur.




"Gecikmiş Kas Ağrısı" kas sertliğine, şişmeye, güç kaybına ve ağrıya neden olur. Ağrıyan kasın üzerinden geçmek daha fazla şişlik ve ağrıya neden olabilir ve ağrının kesilme süresini uzatabilir. Öte yandan yapılan bazı çalışmalar sonucunda ağrıyan kasın üzerinden geçmenin kas gelişimini olumsuz etkilemediği görülmüştür. Ağrıyan bir kasla çalışmaya devam etmek zor olsa da vücut bu duruma uyum sağlar. "Gecikmiş kas ağrısı" ile hipertrofi (kas gelişimi) arasındaki ilişki vücut geliştirme camiasında uzun süredir tartışılan bir konu olmuştur. Bazı sporcular sürekli Testosteron Enanthate Steroid Sipariş kas ağrısının kas gelişimine işaret ettiğine inanırken, başka türlü düşünen diğer sporcular sürekli kas ağrısının “aşırı antrenmana” ve kas yıkımına neden olduğunu iddia ederler.


Egzersiz öncesi ve sonrası esneme egzersizleri yapmak, egzersiz öncesi kasları ısıtmak ve egzersiz sonrası kademeli olarak soğutmak "Gecikmiş Kas Ağrısı" semptomlarını azaltıcı etkiye sahiptir. Öte yandan, kasları germenin etkisinin "Gecikmiş Kas Ağrısı" nı azaltmada "ihmal edilebilir" olduğunu savunan birçok araştırmacı var. Hatta kasları aşırı derecede germenin başlı başına "Gecikmiş Kas Ağrısı" na neden olduğunu iddia edenler var. Testosteron Enanthate Steroid Sipariş Bazı sporcular ise soğuk ve sıcak su ile duş almanın (dönüşümlü olarak) vücutta artan dolaşım nedeniyle "Gecikmiş Kas Ağrısı" üzerinde azaltıcı ve tedavi edici bir etkiye sahip olduğunu savunuyorlar.