• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Turunabol Steroid Sipariş

Turunabol Steroid Sipariş

Sezonun bitmesi ve kışın yaklaşmasıyla birlikte Turunabol Steroid Sipariş grip ve soğuk dönemine giriyoruz. Bu aylarda anne tavsiyesine ek olarak doğru bir beslenme stratejisi uygulamak da sağlığımızın korunmasına yardımcı olacaktır.


Viral bir enfeksiyon kaparak ve eğitimi kesintiye uğratarak halihazırda üst düzeyde olmayan durumumuzu muhtemelen bozmak istemeyiz. Bu yazımızda kış antrenmanlarında ve günlük beslenmenizde uygulanması gereken beslenme stratejileri ve takviyelerinden bahsedeceğiz.


 


Yeni sezona hazırlanırken yapılacak ağır antrenmanlar bağışıklık sistemini zorlayacağı için uygun olmayan beslenme yöntemleri ile sistemi riske atmamak gerekir. Sıkı çalışmalardan Turunabol Steroid Sipariş sonra vücudumuz 24 saat boyunca solunum yolu enfeksiyonlarına daha duyarlı hale gelir. Şiddetli bir yarış ayrıca bir veya iki hafta boyunca bağışıklık fonksiyonlarının işleyişini bozar. Eğitimlerini okul ve / veya iş hayatı ile birlikte yapmak zorunda olan sporcular bu şartlar altında vücut kaynaklarını zorlamakta ve enfeksiyonlarla daha zor baş edebilmektedir. Üstelik önümüzdeki aylarda öksüren ve boğulan çok sayıda insanla karşılaşacağız ve onlardan hastalık mikropları almak zor olmayacak.


 


Antrenman sırasında artan oksijen tüketimi vücuttaki serbest radikallerin seviyesini artırır. Serbest radikaller, hücresel düzeyde doku hasarına neden olan kararsız moleküllerdir. Buna karşı alınacak önlemlerden biri de tüketilen besin miktarını artırmak ve antioksidan takviyesi yapmaktır. Böylelikle bağışıklık Turunabol Steroid Sipariş sisteminin performansını arttırıyoruz. Güçlü bir bağışıklık sistemi sadece hastalanmayı zorlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda hastalanırsak daha hızlı iyileşmeye de yardımcı olur. Bağışıklık sisteminin sağlıklı kalması için beslenmede en önemli iki nokta gerekli besinlerden yoksun bırakılmaması ve uygun miktarda besin tüketilmesidir.


 


1. Günlük Diyet ve Takviyeler


C vitamini, soğuk algınlığını önlemede en iyi bilinen maddelerden biridir. Bu maddenin bağışıklık sistemini harekete geçiren bir etkiye sahip olduğu birçok kişi tarafından bilinmektedir. Eczanelerde bulunan mineral-multivitamin tabletler ile günlük C vitamini ihtiyacı kolaylıkla karşılanır ancak bu vitamin ile besin tüketme konusunu da göz ardı etmemek gerekir. Dayanıklılık sporu yapan kişiler, günde üç kez taze meyve ve günde iki kez haşlanmış sebze yiyerek kolayca büyük miktarda C vitamini alabilirler. Aslında çalışmaların çoğu, takviye olarak alınan C vitamininin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini kanıtlamıyor. Buna rağmen sporcular asla C vitamini haplarından vazgeçmezler. Turunabol Steroid Sipariş Günde 250 mg C vitamini, vücudu bu madde ile tamamen doyurur. C vitamini depoları olarak bilinen yiyeceklerden bazıları tatlı biber, turunçgiller (ve bunların taze sıkılmış suları), kivi ve brokolidir. Güney Afrika'dan iki çalışmada, C vitamini takviyeleri ile ilgili çok ilginç sonuçlara ulaşıldı. İlk çalışmada 90 km ultra maratona katılacak sporculara 3 hafta süreyle 600 mg C vitamini takviyesi yapıldı. Yarıştan sonraki iki hafta boyunca, bu sporcular çok daha az üst solunum yolu rahatsızlığı yaşadı. Aynı konularla yapılan bir devam testi de ilk sonuçları destekledi. Öte yandan, daha yakın tarihli bir başka çalışmanın sonuçları da o kadar iyi çıkmadı. Yine 90 km'lik bir ultra maraton öncesinde 7 gün süreyle 1500 mg / gün C vitamini takviyesi alan sporcularda bağışıklığın arttığı veya oksidasyonun azaldığı sonucuna varılamadı. Bu nedenle dozu arttırmak pek işe yaramaz. Yüksek doz C vitamininin olası olumsuz etkileri bilinmemekle birlikte 1000 mg'ın üzerindeki dozlarda bazı gastrointestinal bozukluklarla karşılaşıldığı bilinmektedir. Yani abartılmamalı…


 


Takviye olarak ne alırsanız alın, bol meyve ve sebze yemek bağışıklık için her zaman faydalıdır. Bu besinler, lenfosit adı verilen beyaz kan hücrelerinin çalışmasını hızlandıran karotenoid maddeler bakımından zengindir ve koruyucu etkisi olan birçok kimyasal içerir. Ayrıca meyve ve sebzelerde bulunan beta-karoten maddesi A vitaminine dönüşür ve bağışıklık sistemi için ciddi bir besin görevi görür.


2. Temel Yağ Asitleri

Yemek rutini yeterli ve doğru yağ içeriyorsa bağışıklık sistemini destekler. Elbette aşırı yağlı bir diyet bağışıklığı olumsuz etkiler, ancak çok yağsız bir diyet çok ihtiyaç duyulan yağ asitlerini almamızı engeller. Omega - 6 ve omega - 3 içeren doymamış yağların tüketilmesi sağlığımızın korunmasına yardımcı olur. Beslenme sırasında omega-6 alımı genellikle yeterli olsa da, omega-3 alımında eksiklikler tespit edildiğinden ceviz, yağlı balık ve soya bazlı öğünlere yönelmekte fayda vardır.


3. Antrenmana Dayalı Beslenme Stratejileri


Sağlıklı bir diyetin takip edilmesi ve doğru takviyelerle desteklenmesinin yanı sıra diyetin eğitim şartlarına uyarlanması da gereklidir. Fiziksel efor nedeniyle bağışıklık sisteminin gerilmesi, akarsudaki artıştan kaynaklanmaktadır.